Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

Jason Kidd

2013. 06.15. 17:40

Jason Kidd visszatért a Netshez, azonban nem játékosként, hanem vezetőedzőként írt alá egy 3 éves kontraktust. Kidd hat és fél évig volt az akkor még New Jersey Nets néven futó franchise kulcsjátékosa.

Alig, hogy bejelentette visszavonulását a rivális New York Knicks csapatából, máris olyan lehetőséget kap amire sok edző vagy másodedző hosszú éveket, évtizedeket vár, ha egyáltalán megkapja. Azt mindenki elismeri, hogy Kidd nagyon érti a játékot, a kosárlabda összes csínját-bínyját megtanulta a hosszú évek alatt. De vajon készen áll erre a hatalmas feladatra? Hiszen köztudott, hogy a Brooklyn Nets tulajdonosa Mihail Prohorov célja a bajnoki cím. Azonban szerintem ezzel a kerettel Kiddnél tapasztaltabb edzőktől is hatalmas bravúr lenne ezt bezsebelni. Ugyanis a jelenlegi Nets nem több egy playoff második körös csapatnál. A Miami a verhetetlen kategóriába tartozik, és hiába hallani olyanokat, hogy James visszatér Clevelandbe, Bosh nem túl jól visseli a harmadik opció szerepét, amíg ez a hármas együtt marad, addig jobbnál-jobb veterán játékosok állnak majd sorba egy bajnoki gyűrű reményében. Az Indiana egy feltörekvő csapat, akik feltehetően George személyében megtalálták a vezérüket is. A Bulls idén is kiejtette a Brooklyn-t, jövőre Rose visszatérésével egyértelműen erősebbek lesznek. A városi rivális Knicks egy sérülések nélküli szezonnal és Anthony további remeklésével szerintebb szintén jobb csapat. A Bostonban pedig mindig benne van egy nagyobb menetelés.

A Brooklyn keretében nem valószínű, hogy a közeljövőben nagyobb változások lesznek, habár egy esetleges Howard-Lopez cserét emlegetnek, de nem hiszem, hogy ez reális lenne. A csapat lehetőségeit nagyban behatárolja, hogy Joe Johnson, Deron Williams, Brook Lopez, Gerard Wallace és Kris Humphries is 10 millió dollár körüli vagy feletti fizetéssel rendelkezik. Közülük egyedül Humphries szerződése fog lejárni a közeljövőben, de a többiek legalább még 3 évig a fizetési sapka fölé kényszerítik az együttest. Ráadásul Johnson elcserélhetetlen, Wallace értéke pedig csökkeni fog az évek előrehaladtával.

Összességében úgy gondolom, hogy egyik féltől se volt jó döntés ez az újraegyesülés. A Netsnek egy olyan edző kellet volna aki több tapasztalattal rendelkezik, hiszen nem biztos, hogy ilyen célok mellett megéri kísérletezni. Kiddet pedig egy esetleges rossz szereplés hosszabb távon visszavetheti az edzői pályán.



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 8
Tegnapi: 1
Heti: 13
Havi: 10
Össz.: 4 141

Látogatottság növelés
Oldal: NBA
Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet! - © 2008 - 2024 - basketblog.hupont.hu

A HuPont.hu weblap készítés gyerekjáték! Itt weblapok előképzettség nélkül is készíthetőek: Weblap készítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »